За нас

Данни за собственика на FITROOM.EU

FITROOM.EU е специализиран в изработката и продажбата на фитнес уреди и аксесоари за дома, офиса или фитнес залата.

FITROOM.EU е собственост на “БОНСО” ЕООД, с ЕИК 204951989, рег. на адрес гр.Русе, Студен кладенец 33, МОЛ Павел Иванов.

За продуктите

Всички уреди, с логото на FITROOM.EU са изработени от висококачествена българска стомана и са с прахово-полимерно покритие.Ние държим на качеството и стабилността на уредите и за това, за разлика от китайските подобни стоки, нашите уреди се отличават с монолитната си конструкция, която понася много повече натоварване, от уреди които са разглобяеми.Поради същата причина няма възможност продуктите да бъдат изпращани в кутии или друг вид опаковка.Опаковаме уредите единствено в стреч фолио.

Всички стоки, с логото на FITROOM.EU са произведени от нас, и могат да бъдат видени само онлайн.Не разполагаме с търговска площ и за това можем да си позволим тези добри цени.

Как да поръчате избран продукт?

Попълнете формата за поръчка в страницата на избраният продукт или се обадете на телефон 0899281222.

Как се извършва доставката?

Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж за ваша сметка.

Всички продукти са с опция ПРЕГЛЕД НА СТОКАТА, за да се обедите в качеството и.

Как мога да върна поръчан продукт, закупен през интернет сайт FITROOM.EU?

В рамките на 14 дни може да върнете поръчан продукт, закупен от онлайн магазин FITROOM.EU. Винаги изпращаме продуктите с опция за преглед преди получаване, но ако все пак размислите, можем да разменим продукта или да възстановим заплатената за него сума, на посочена от Вас банкова сметка. Съгласно ЗЗП в срок от 14 дни може да върнете закупен продукт, ако е в пълна окомплектовка, без видими следи от употреба и с налични документи за покупка (издадени при заплащане от куриер). При връщане или замяна на продукт, разходите са изцяло за Ваша сметка. Адрес на офис: Русе, офис на Еконт “Волов”.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

ДОСТАВКА И МОНТАЖ

Или се обадете на :
0899281222